فروشگاه اینترنتی رازشاپ
Account Suspended
Account Suspended
This Account has been suspended.
Contact your hosting provider for more information.

در مورد خال های گوشتی چه می دانید؟

خال گوشتی چیست؟

خال‌های گوشتی ،زائده‌های کوچک و اغلب به رنگ قهوه‌ای تیره می‌باشند که در نواحی مختلف پوست ظاهر می‌شوند. آن‌ها معمولا بی ضررند، اما به ندرت می‌ توانند سرطانی شوند و مشکلاتی را ایجاد کنند.

 

 

خال گوشتی

عوامل ایجاد کننده خال های گوشتی کدامند؟

  1. علل ژنتیکی
  2. اشعه ماورای بنفش یا UV
  3. افزایش سن
  4. بیماری دیسپلاستیک نوی
  5. بارداری

خال های گوشتی به چند دسته تقسیم می شوند؟

 

  1.  خال‌های گوشتی مادرزادی که بیشتر به رنگ قهوه‌ای و یا مشکی دیده می‌شوند و در بدو تولد و یا مدت کمی پس از تولد بر روی پوست افراد ایجاد می شوند. شکل این دسته از خال‌های گوشتی گرد یا بیضی شکل می‌باشد، اما اندازه آن‌ها متغیر می‌باشد.
  2. خال‌های گوشتی اکتسابی که معمولا افراد در طول زندگی خود به آن دچار می‌شوند. رنگ آن‌ها متنوع است و شامل رنگ‌هایی مانند قهوه‌ای و صورتی کم رنگ می‌باشد. هرچه رنگ پوست فرد تیره تر باشد، رنگ خال‌های گوشتی نیز تیره تر می‌باشد. این خال‌های گوشتی می‌توانند صاف، گرد، سفت و یا سخت باشند. خال‌های گوشتی باید مورد بررسی قرار بگیرند، به خصوص اگر بلافاصله پس از بلوغ ایجاد شوند که ممکن است نشانه‌ای از سرطان پوست تلقی شود.
  3. کک و مکنوع دیگری از خال‌های اکتسابی است. لکه‌های ایجاد شده روی پوست را کک و مک می‌گویند. این کک و مک ها در فصل زمستان محو می‌شوند، زیرا ملانین در طول زمستان تولید نمی‌شود. اشعه‌های خورشید نیز می‌توانند در ایجاد لکه‌های پوستی و کک و مک مۆثر باشند.
  4. خال‌های هاله‌ای نوع دیگری از خال‌های اکتسابی هستند. مانند حلقه سفید رنگ که در دوران کودکی و اوایل بلوغ ایجاد می‌شود. خیلی خطرناک نیستند، با این حال بسیار مستعد ابتلا به آفتاب سوختگی می‌باشند.
  5. خال‌های دیسپلاستیک نوعی از خال‌های اکتسابی هستند که تا بعد از دوران بلوغ، اثری از خود نشان نمی‌دهند. این خال‌ها غیر شایع هستند، زیرا شکل آن‌ها گرد نیست، شکل آن‌ها مواج و معمولا مسطح می‌باشد. اندازه آن‌ها کوچک می‌باشد و معمولا قهوه‌ای رنگ است.

 

 

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *